Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Túlélőfutás képes leírás - Futás.tlap.hu
részletek »

Túlélőfutás - Futás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: futas.tlap.hu » Túlélőfutás
Keresés
Találatok száma - 4 db
 	 Másodszor is MH Túlélőfutó-verseny Pápán

Másodszor is MH Túlélőfutó-verseny Pápán

10 kilométer futás, 35 akadály, 1,5 kilométer kötél várja a jövő héten megrendezésre kerülő túlélőverseny résztvevőit az MH Pápa Bázisrepülőtéren. Bíró András százados, az MH PBRT testnevelő tisztje, az embert próbáló verseny szervezője elmondta: az idei megmérettetésen is szükség lesz a komplex, nem mindennapi képességekre, ha valaki teljesíteni akarja az összetett, bonyolult pályát.

 	 Túlélhető a túlélőverseny

Túlélhető a túlélőverseny

Szeptember 28-án 103 résztvevővel elrajtolt az első magyar katonai túlélőfutás mezőnye az MH Pápa Repülőbázison. Lázas izgalom előzte meg a készülődést úgy a szervezők, mint a versenyzők részéről, hisz hazánkban még ilyen jellegű megmérettetésre nem volt példa.

Túlélésben is a legjobbak!

Túlélésben is a legjobbak!

11,5 km futás, 35 akadály, 1,5 km kötél! Így harangozták be a II. Katonai Túlélőfutást, melyet az MH Pápa Bázisrepülőtéren rendeztek meg 2012. május 30-31-én. A nem mindennapi versenyen ismét kimagasló fizikai felkészültségükről tettek tanúbizonyságot a Ludovikás fiúk és lányok.

Túlélő futás újratöltve!

Túlélő futás újratöltve!

Június 16-án szervezi az eddigi legnehezebb futóeseményét, a 7 kilométeres BSI BrutálFutást a Budapest Sportiroda. Ez az esemény nem egy hagyományos futóverseny, inkább egy katonai kiképzőpálya, egy akadályverseny és egy futóverseny keveréke. A helyszín eleve különleges, egy igazi, épített motocrosspálya 14 dombbal/ugratóval Nyáregyházán.

Tuti menü