Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Terepfutás képes leírás - Futás.tlap.hu
részletek »

Terepfutás - Futás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: futas.tlap.hu » Terepfutás
Keresés
Találatok száma - 8 db
 Szabályok

Szabályok

1. Minimum 1 héttel előre kell jelezned a próbálkozási szándékod az info@terepfutas.hu mél címre. Egy naptári évben két alkalommal lehet a próbálkozási szándékot bejelenteni. 2. A teljes útvonalat be kell járnod, az óramutató járásának megfelelő irányban, 30 órán belül. 3. GPS és a Terepfutás.hu által biztosított nyomkövető használata kötelező! A mért trackkel bizonyítod majd, hogy bejártad a Kört!

1. hét - terepfutás edzésterv Pindroch Csabával az Életfa terepfe

1. hét - terepfutás edzésterv Pindroch Csabával az Életfa terepfe

Olyanoknak készül az alap edzésterv, akik rendszeresen, de nem túl intenzíven futnak. A haladó terv komolyabb alapokkal rendelkezőknek szól, akik indultak már terepfutóversenyen vagy hasonló nagyobb megterhelésű eseményen.

Egy Terepfutó cipő ami mindenhol helyt áll

Egy Terepfutó cipő ami mindenhol helyt áll

Már maga a színkombináció is rabulejtett engem bár lehet elfogult vagyok vele. A felső rész műbőr és háló bevonattal rendelkezik így remek szellőzést biztosít, amiből azt gondolnánk hogy nagyon könnyen beázik, de nem! Természetesen ha egy nagy pocsolyába lépünk befolyik rajta a víz, de a hóval szemben elég sokáig kitartóan harcol. És akkor nézzük meg min futunk...

Kisfilm a terepfutásról

Kisfilm a terepfutásról

Egy jó kis motiválós film hétvégére.Sebastian Chaigneau filmecskéje. Remek motiváló erővel bír. Máris kedvet kap tőle az ember, hogy kimenjen durvulni a hegyre. Reméljük a kedv nemcsak egy alkalomra fog kitartani. Hajrá!

Mi is az a terepfutás?

Mi is az a terepfutás?

A természetjárás egyik lendületesebb formája a napjainkban egyre népszerűbbé váló terepfutás. A hazai erdőkben, mezőkön sokfelé találkozhatunk terepfutókkal, akik a hagyományos gyalogos természetjárók körében is egyre ismertebbé válnak.

Terepfutás

Terepfutás

A futás, azon belül is a terepfutás a legősibb sportágak közé tartozik. A környezetünkben elterülő dombságok, hegyvidékek kiváló adottságokkal rendelkeznek a terepfutás űzéséhez. Számos turistaút, hegyi ösvény biztosítja a friss levegőn való mozgást.

Várgesztesi Terepfutás

Várgesztesi Terepfutás

Első alkalommal került megrendezésre a Várgesztesi Terepfutás a Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub segítségével és támogatásával. A helyszín és a környezet tökéletes volt futóverseny rendezéséhez, egyedül az időjárás nem segítette a rendezők és a futók dolgát. Bár azért a végén megkegyelmezett, hiszen a hosszabb távokra már az eső is elállt, egyedül a felázott talaj nehezítette az előrehaladást, de talán ez is belefér a terepfutás szépségeibe.

Zsákbamacska futás

Zsákbamacska futás

2013. augusztus 25-én vasárnap az Ultrabalaton.hu-val közösen rendeztük meg első Zsákbamacska futás versenyünket. A NYERTESEK: Férfiak: 1. Németh Ádám 1:42:01 2. Kovács Domonkos 1:46:30 3. Lengyel Ákos 1:52:21 Nők: 1. Reviczki Enikő 2:22:22 2. Evetovics Balla Hajnalka 2:22:44 3. Kiszely Éva 2:29:13

Tuti menü