Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lépcsőfutás képes leírás - Futás.tlap.hu
részletek »

Lépcsőfutás - Futás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: futas.tlap.hu » Lépcsőfutás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ismét lépcsőfutás az Erzsébet-kilátóban

Ismét lépcsőfutás az Erzsébet-kilátóban

Újra lépcsőfutást rendeznek szombaton a János-hegyi Erzsébet-kilátóban. Budapest legmagasabb pontjának 103 éves kilátójában a vállalkozó kedvű futóknak 134 lépcsőfokot kell leküzdeniük a célig.A szombat 10 órakor rajtoló viadalon hírességek is indulnak, többek között a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó Gergely István, a színész Kamarás Iván és Németh Kristóf.

Lépcsőfutás a tévétoronyban

Lépcsőfutás a tévétoronyban

Szombaton rendezték az ötödik tv-torony-lépcsőfutást a pécsi Misina-tetőn. A versenyen 144-en vettek részt. A futóknak a torony előtt kétszer 400 méteres kört kellett teljesíteniük, ezt követően mentek be a toronyba, ahol 420 lépcső várt rájuk.

Pécsi tűzoltók a lépcsőfutó-elitben

Pécsi tűzoltók a lépcsőfutó-elitben

A sportág legjobb tűzoltóit hívták meg arra a berlini lépcsőfutó-versenyre, amelyen a közel ötszáz csapat között a két pécsi, Plósz Balázs és Molnár Máté - mindössze hat másodperccel az elsőtől lemaradva - a harmadik helyen ért célba.

Tematikus lépcsőfutás haladóknak

Tematikus lépcsőfutás haladóknak

Ez most tényleg egy haladóknak szóló komplett edzésterv, de tartalmazza a kezdők lépcsőzőknek is ajánlott alapgyakorlatokat. Ezek a feladatok javítják az állóképességet, erősítik a csípő, comb és fenék izmait, ráadásul a lépcsőzés a legjobb kalóriaégető módszer.

Tuti menü