Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Futás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Miért - Új [5. oldal]
részletek »

Futás képes leírás: Miért - Új [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: futas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 89 db
Miért fussunk futópadon? Miért is ne!

Miért fussunk futópadon? Miért is ne!

A futás mint sportág nagyon természetes az ember számára és jelenleg egyre nő a futók száma. Ennek köszönhetően a mi futópadjaink is egyre népszerűbbek azok számára főként, akik nem szeretnének lemondani kedvenc sportjukról a téli hónapokban sem. A következőkben ajánlunk néhány tanácsot, hogyan válasszuk ki a helyes, számunkra megfelelő futópadot.

Miért hasznos a futópad, és hogyan használjam?

Miért hasznos a futópad, és hogyan használjam?

Miért hasznos a futópad? -A futás javítja az állóképességet, növeli a tüdőkapacitást, segít az ideális testsúly elérésében, és nem utolsósorban fiatalon tart. -20-30 perc futás után felszabadulnak a 'boldogsághormonok', amik kellemes euforikus állapotot eredményeznek. A futás segítségével optimistábban szemlélheted a világot.

New York

New York

The pro field for this year's ING New York City Marathon was arguably the strongest in event history. Stephen Kiprotich of Uganda is the current Olympic and World champion. Tsegaye Kebede of Ethiopia is a two-time London winner (including this year) and a former Chicago champion. Kenya's Martin Lel had won New York twice in two tries. And yet none of them was the favorite

Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton

Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton

Versenyközpont: Városliget, A Petőfi Csarnok mögötti nagyréten felállított sátrakban, az Olof Palme sétány felőli oldalon. A versenyközponttól a rajt/cél terület kb. 100 m-re található. Öltöző, ruhatár, WC: a Petőfi Csarnokban. Egyéni félmaratonisták részére zuhanyzási lehetőség: a Petőfi Csarnoknál felállított zuhanykonténerekben. A rajtnál, a célban, a frissítő állomásokon és a váltóhelyeken mobil WC-k kerülnek kihelyezésre.

Nike futócipők széles választéka

Nike futócipők széles választéka

Kényelmes és divatos cipőt keresel? Gyere és nézd meg Onitsuka Tiger és New Balance cipőinket, válassz laza és trendi Nike ruháinkból, vagy tucatnyi kiegészítőnk kínálatából! A Streetlifeshop-nál kizárólag eredeti, csúcsminőségű termékeket forgalmazunk nagyszerű áron, állandóan változó akciókkal. Folyamatosan megújuló kínálatunkban egyformán találhatóak meg a világhírű utcai cipő márkák legújabb termékei, és kedvező áron elérhető, kifutó modellek is. Vásárolj velünk otthonról, pár kattintással!

Pécsi tűzoltók a lépcsőfutó-elitben

Pécsi tűzoltók a lépcsőfutó-elitben

A sportág legjobb tűzoltóit hívták meg arra a berlini lépcsőfutó-versenyre, amelyen a közel ötszáz csapat között a két pécsi, Plósz Balázs és Molnár Máté - mindössze hat másodperccel az elsőtől lemaradva - a harmadik helyen ért célba.

SALOMON Speedcross 3 (trail) terepfutó cipő

SALOMON Speedcross 3 (trail) terepfutó cipő

Kb. hat éve lakom a budai hegyek között,tehát a hegyi terep hiánya nem okoz gondot. A lakásunktól 300 méterre indul az erdő, elég komoly kaptatóval. Több fajta terepfutócipőt kipróbáltam már, jól szolgáltak, de a problémám mindig az volt velük, hogy jóval nehezebbek az aszfalt cipőknél. Régóta figyelgettem a Salomon Speedcross cipőjét, de ránézésre nem volt túl biztató a tompítása.

Spar Budapest

Spar Budapest

Budapest is the only capital city in the world that is rich in thermal waters with healing qualities. Thanks to a unique geological feature, Budapest 'sits' on over 100 thermal springs that feed the city's famous bathhouses. Budapest is also one of the few places where you can experience traditional Turkish baths dating back to 16th and 17th centuries. There is nothing to compare to the feeling having a healing bath after your long run. Come and experience it!

Spartathlon

Spartathlon

Nemzeti válogatott általános kijelölési szempontjai a 100 km és a 24 H ultrafutó világbajnokságokra Érvényes: 2014.02.20-tól visszavonásig Az ultrafutó világbajnokságokra utazó nemzeti válogatott kijelölésének joga a Magyar Atlétikai Szövetség Ultrafutó Bizottságát (MASZ UB) illeti. A magyar ultrafutás egyelőre szűkös anyagi keretei arra kényszerítik a MASZ UB-t, hogy a válogatott összeállításának...

Hirdetés
Spuri Balaton

Spuri Balaton

A fesztivál szabadtéren vagy zárt térben zajlik: szabadtéren A programon, rendezvényen, fesztiválon való részvétel ingyenes?: bizonyos szolgáltatásokért vagy programokra való bejutásért fizetni kell Helyszín: Siófok, Hotel Magistern Típus: sportesemény Esemény kezdete: 2014-03-20 00:00:00 Esemény vége: 2014-03-23 00:00:00 Belépődíj: nevezési díj

Szösszenet amatőr ultrafutók és futótúrázók részére, gyakorlat

Szösszenet amatőr ultrafutók és futótúrázók részére, gyakorlat

Megpróbálok most elszakadni a gyakran vitatható elméleti fejtegetésektől és összefoglalni, mik azok a bevált módszerek, amiket futásaim során a gyakorlatban tanultam meg, akár saját káromon, akár másokkal beszélgetve. Tudnunk kell, hogy az ultrafutás módszertana még korántsem olyan kiforrott, mint a rövidebb távoké, ezért különböző, sok esetben nagyon eredményes futók módszerei jelentősen eltérnek.

Téli alapozás futóknak

Téli alapozás futóknak

Azon futók, akik versenyekre is készülnek, előre meghatározott edzésterveket szoktak követni. Ellenben minden évben eljön az időszak, amikor egy pár hét vagy hónap erejéig el kell feledkezni a versenyekről és alapozni kell. Az alapozási időszak a legtöbb futó számára a téli időszakot jelenti.

Tematikus lépcsőfutás haladóknak

Tematikus lépcsőfutás haladóknak

Ez most tényleg egy haladóknak szóló komplett edzésterv, de tartalmazza a kezdők lépcsőzőknek is ajánlott alapgyakorlatokat. Ezek a feladatok javítják az állóképességet, erősítik a csípő, comb és fenék izmait, ráadásul a lépcsőzés a legjobb kalóriaégető módszer.

Terepfutás

Terepfutás

A futás, azon belül is a terepfutás a legősibb sportágak közé tartozik. A környezetünkben elterülő dombságok, hegyvidékek kiváló adottságokkal rendelkeznek a terepfutás űzéséhez. Számos turistaút, hegyi ösvény biztosítja a friss levegőn való mozgást.

Túlélésben is a legjobbak!

Túlélésben is a legjobbak!

11,5 km futás, 35 akadály, 1,5 km kötél! Így harangozták be a II. Katonai Túlélőfutást, melyet az MH Pápa Bázisrepülőtéren rendeztek meg 2012. május 30-31-én. A nem mindennapi versenyen ismét kimagasló fizikai felkészültségükről tettek tanúbizonyságot a Ludovikás fiúk és lányok.

Túlélő futás újratöltve!

Túlélő futás újratöltve!

Június 16-án szervezi az eddigi legnehezebb futóeseményét, a 7 kilométeres BSI BrutálFutást a Budapest Sportiroda. Ez az esemény nem egy hagyományos futóverseny, inkább egy katonai kiképzőpálya, egy akadályverseny és egy futóverseny keveréke. A helyszín eleve különleges, egy igazi, épített motocrosspálya 14 dombbal/ugratóval Nyáregyházán.

Új futócipő

Új futócipő

Sok becsületben végigfutott kilométer után nyugdíjba vonult Saucony Progrid Omni 8-as cipőm, hogy átadja helyét az új generációnak, a Saucony Progrid Omni 10-nek. A 8-as verzióból két párral is elhasználtam, talán emlékeztek, hogy az előző sarka 850 km után kopott el.

Tuti menü