Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Futás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Etyeki - Hármashatár [3. oldal]
részletek »

Futás képes leírás: Etyeki - Hármashatár [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: futas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 89 db
Etyeki vesszőfutás térképe

Etyeki vesszőfutás térképe

A három távhoz három térképet találtok, nézhettek meg, tölthettek le, melyek mindegyike kézzel készült (hand made), tehát szépek, de egy picurkát torzítanak. Az etyeki futóknak persze nem okozhat gondot a mi, merre van

Európai Atlétikai Szövetség

Európai Atlétikai Szövetség

European Athletics took an important step in its strategy to ensure that athletics is at the forefront of promoting healthy lifestyles to Europeans through sport by staging the inaugural European Athletics Health and Well-Being Conference in Marseille, France, from 24 to 26 January.

Fogyj, erősíts futópadon!

Fogyj, erősíts futópadon!

A fogyni vágyók egyik legnagyobb problémája a napi rendszerességgel megoldható testedzés. A legtöbb tanács arról szól, hogy edzésnek és a diétás étrendnek együtt kell megvalósulnia, így a fogyókúra során nem csak a bevitt kalóriákat kell figyelni, hanem a rendszeres testmozgásra is. A javasolt edzéslehetőségek pedig mindig a futással kezdődnek.

Földalatti maraton Madridban

Földalatti maraton Madridban

Nyolc spanyol atléta lefutotta a világ első földalatti maratoniját. A két hölgy és hat úr a madridi metro 12-es számú vonalán teljesítette a 42,195 km-t. Még a forgalmat sem akadályozták, hiszen éjszaka futottak, amikor a földalatti nem üzemel. Ők ugyanakkor ilyenkor is rendes utasok: jegyet vettek, sőt érvényesítették is, mielőtt bevették magukat az alagútba. Útközben nem akadt problémájuk, csak párás meleg és a tompa fények zavarták a őket.

Futás.net

Futás.net

Sziasztok! Én még kezdőnek számítok futás terén. Többször is elkezdtem már, de pár nap futás után fájdalom jelentkezett a vádlim belső részénél. Nyújtani mindig szoktam, de azon a részen nem segít. Van egy tippem, hogy mi okozhatja, ugyanis gerincferdülésem van, az egyik lábam rövidebb a másiknál, és arra gondoltam, hogy a rossz terhelés miatt. Vagy esetleg bokasüllyedés miatt.. Szeretek futni, de ez így nem élvezhető. Ha ismertek valamiféle 'praktikát', vagy megoldást a problémámra, kérlek segítsetek.

Futás: első osztályú boldogságdopping

Futás: első osztályú boldogságdopping

Jaj, azok a rémes felmérések a gimiben! Emlékszel? 400 métert sem tudtunk lefutni! Ezt utáltam legjobban az egész tesiórán! Ki gondolta volna akkor, hogy egyszer még a félmaratont is lefutom! - ugye, te is szívesen mesélnél magadról ilyen történeteket? Nem lehetetlen!

Futással elégetett kalória

Futással elégetett kalória

A honlap segítségével a felhasználók közelebb kerülhetnek az egészséges életmódhoz és sok mindent megtudhatnak egy-egy étel tápanyagtartalmáról, ami akár a fogyókúrájukhoz is hozzájárulhat. Ezenfelül egy-egy sport, mozgás által elégetett kalóriák számát is nagyon egyszerűen megnézhetik, ráadásul személyre szabott módon, hiszen saját testsúlyuk beírása után számolja ki a rendszer ezt az adatot. Az oldalon a regisztrált felhasználók naplózhatják az adott napi kalóriabevitelüket, szénhidrát-, fehérje- és zsírfogyasztásukat, testsúlyukat; és statisztikák segítségével közelebb kerülhetnek vágyott céljukhoz.

Futni? Vagy nem futni?

Futni? Vagy nem futni?

Mi az, amitől jó? Miért esküsznek többmillióan a futásra, ha én mégsem tudom rávenni magam, hogy elinduljak? Mitől nehéz nekem, amikor többen olyan könnyedén suhannak el mellettem a Margitszigeten? Csillag Balázs, 5000-es magyar csúcstartó fittségét látva mi is kedvet kaptunk, hogy körbefussuk a Szigetet.

FUTÓ bolondok

FUTÓ bolondok

Érdekes, mert egyik asics oldalon azt írják, neutrál, a másikon, hogy proálóra való. Az egyik weboldal azt írja, túl pronálóknak, ugyanakkor a Spuriban azt mondátk kevésbé támaszt, mint a Kayano. Ezért választottam ezt. :-( Na ebből döntse el az ember, hogy most mi az igaz.

Hirdetés
Futócipő

Futócipő

A futócipő minden futó első és legfontosabb szereléke. Aki akár csak egy kicsit is komolyan gondolja, hogy rendszeresen futni fog és futással akarja magát formában tartani, annak nélkülözhetetlen. És ha semmi más szerkód nincs, csak egy futócipőd van, akkor már nyert ügyed van. A többi cucc (majdnem) opcionális, de egy jó futócipő kell.

Futócipőteszt: 13 ezerért már kap hordható cipőt

Futócipőteszt: 13 ezerért már kap hordható cipőt

A Dívány szerkesztősége végigpróbált egy rakat futócipőt, hogy megtalálja a legjobbat: igazából hogy kinek milyen cipő válik be, nem a talp párnázottságától, hanem a felső kialakítástól függ, és abszolút személyre szabott - tudtuk meg a teszt után megkérdezett szakembertől.

Futófórum

Futófórum

A ligetben futók és más sportolók összetartója lehet ez a téma, beszéljünk az edzésekről, tervekről, találkozásokról, állapotokról. Így készülünk... Felkészülési és edzéstanácsok. Futó-útitárs kereső: hogy ne utazz egyedül a BSI eseményeire

Futópad tréning 1.

Futópad tréning 1.

Ha a célod: legtöbbet kihozni 20 percből Próbáld ki: melegíts be egy 5 perces közepes futással, majd növeld a sebességet egy 10 perces kemény tempóra, végül vezess le egy laza 5 perccel. Ha a célod: elűzni az unalmat (és gyorsan formába lendülni) Próbáld ki: nézz tévét közben, műsor/film alatt fuss könnyű tempóban, a reklámnál viszont kapcsolj sebességre. Ahogy újra visszatér a műsor/film, válts te is vissza. Ha nincs a gépen tévéképernyő, hallgass zenét, alakítsd a tempót annak ritmusváltásai szerint.

Futópadhoz szilikon kenőolaj

Futópadhoz szilikon kenőolaj

Nagytisztaságú Rubosil szilikonolaj edzőtermi és otthoni futógépek kenéséhez. Kémiailag közömbös ezért használható fém, gumi és műanyag felületek kenéséhez. A szilikon olaj közepes sűrűségű ami kiválóan keni a futópad futószőnyegét és a csúszófelületet. A közepes sűrűségű olaj nem csapódik ki gyorsan a futószőnyeg szélére. Használatával a futópad motorja nem lesz túlterhelve és a futószőnyeg sem melegszik fel ami a gumiszőnyeg megnyúlásához vezethet. A futópad olajozását a gép karbantartási kézikönyve tartalmazza. Rubosil szilikon olajak különböző kiszerelésben azonnal megvásárolhatók Bondex szilikon szaküzletében személyesen vagy igény szerint kipostázva. 1078 Bp. Murányi utca 48. Tel.: 06-20-433-0413, 06-20-9-226-073, 06-1-221-92-12, 06-1-273-05-04, 06-1-220-91-77, e-mail: szilikontechnika@t-online.hu

Futótérkép

Futótérkép

A kézzel rajzolt útvonalak magassági adatait eddig külső szolgáltatások igénybevételével állítottuk elő. A ma felkerült frissítés közvetlenül saját adatbázisunkból használja az SRTM3 adatokat. Ezzel javítottunk a magassági adatok lekérdezésének a sebességét és stabilitását. Az útvonal exporton is javítottunk a Garmin MapSource-szal való jobb kompatibilitás miatt

Haladó alapozó edzésterv 1-8. hét

Haladó alapozó edzésterv 1-8. hét

A fő célok az alapozás első szakaszában a rendszeres edzéshez szoktatás. Úszáson a gyorsúszás folyamatos fejlesztése, technika csiszolása, 800 méteres felmérő, futásban pedig a hosszabb állóképességi futásokhoz való hozzászokás. Heti 1-2 kerékpár illetve görgő szerepel még a tervben. Ennek a számnak nem lesz a következő időszakban túl nagy szerepe.

Hármashatár-hegy futás

Hármashatár-hegy futás

Futás túra útvonalak Hármashatár-hegy futás 12 kilométeres futás a Hármashatár-hegyen. 12 kilis panorámakör. A képeken a szilveszteri Hármashatár-hegy HHH futás képei láthatóak. Jó futást kívánunk mindenkinek aki lefutja ezt a gyönyörű távot!

Tuti menü