Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Futás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: A futás - Első [2. oldal]
részletek »

Futás képes leírás: A futás - Első [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: futas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 89 db
A futás, kocogás jótékony hatásai

A futás, kocogás jótékony hatásai

A kocogást James Fixx vezette be az amerikai kultúrába az 1960-as években. A szívkoszorúér-megbetegedések és szívinfarktusok magas száma arra késztette a megelőző orvostudományt, hogy preventiv eljárásokat dolgozzon ki.

A hosszútávfutó edzésének alapjai

A hosszútávfutó edzésének alapjai

A négy energiarendszer Szervezetünk az igénybevétel intenzitásától és időtartamától függően négy fő rendszer segítségével mozgósít energiát. Ezek az anaerob alaktacid, anaerob laktacid, aerob glikogénégető és aerob zsírégető rendszerek. (Magyarul: anaerob - oxigént nem igénylő; aerob - oxigént felhasználó; alaktacid - tejsavképződéssel nem járó; laktacid - tejsavképződéssel járó; glikogén - az izmokban és a májban tárolt, energianyerésre használható szénhidrát)

AIMS versenynaptár

AIMS versenynaptár

Jahre Neujahrsmarathon Zürich Xiamen International Marathon Mizuno Hong Kong Half Marathon Championships Siberian Ice Half Marathon (course not measurable to AIMS standards) Tiberias Winner Marathon Cebu Marathon

Állóképesség és futás lényege, elmélete

Állóképesség és futás lényege, elmélete

Milyen most az állóképességed? Hogyan növeld biztonságosan és tartósan az állóképességedet? Mekkora intenzitás és pulzusszám szükséges a szív- és érrendszered erősítéséhez? Mennyit és hogyan fuss? Miért fontos a gyaloglás? Hogyan lélegezz futás közben?

Atomfutás

Atomfutás

brutálATOM 2013.09.14 Atomfutás (térkép ) Atomgfutás 3/ 4 marATOM Paks 2013.09.14. (térkép) Atomfutás 2013.09.14. Paks (térkép ) Atomfutás 2013.09.14.Paks. Gesztenyés u 2. (térkép) Atomfutas 2013.09.14. 1/2 marATOM Plusz (24 km)

Az emberek jelentették a legnagyobb veszélyt a sivatagi maratonon

Az emberek jelentették a legnagyobb veszélyt a sivatagi maratonon

Egy ír gyógyszerész és egy angol személyi edző elmegy Marokkóba, hogy magyar színekben hét nap alatt 240 kilométert fusson a Szaharában. A dűnék között mindvégig magukkal cipelik az egy hétre való felszerelésüket, amelybe olykor egy-egy skorpió is betéved

Bécs-Pozsony-Budapest

Bécs-Pozsony-Budapest

A három országon és annak fővárosain, valamint 42 településen átívelő BÉCS- POZSONY- BUDAPEST ULTRAMARATHON (BBU) futóverseny Európában egyedülálló. Az öt napon át zajló ultramartahon a profi hosszútávfutók, mellett csapatoknak, baráti társaságoknak, kerékpáros túrázóknak, görkorcsolyázóknak, valamint még a cégek dolgozóinak is kihívást jelent, mivel számukra is teljesíthető résztávokon indulhatnak.

Bemelegítő gyakorlatok futóknak, bemelegítés futás előtt

Bemelegítő gyakorlatok futóknak, bemelegítés futás előtt

Hogyan melegíts be futás előtt? Ismerkedj meg a bemelegítő gyakorlatokkal videó segítségével. Korábbi cikkeinkben is mindig fő hangsúlyt fektettünk az edzés előtti bemelegítés fontosságára a sérülések elkerülése érdekében. Lássunk hát most egy kifejezetten futók részére összeállított bemelegítő gyakorlatokból álló videót, melynek segítségével részletesen megismerheted, hogyan melegíts be futás előtt.

Berlin

Berlin

Online-Anmeldung 41. BMW BERLIN-MARATHON Die RTL-Spendenmarathon Charity-Startplätze für den 41. BMW BERLIN-MARATHON sind leider ausverkauft!!! Es besteht weiterhin die Möglichkeit Startplätze über Reiseveranstalter bzw. andere Charity-Anbieter zu buchen. Hinweis Für alle unsere Veranstaltungen gelten die Allgemeinen Bedingungen zur Teilnahme an SCC-Laufsportveranstaltungen und deren Rücktrittsbedingungen.

Hirdetés
Boston

Boston

2014 Boston Marathon Clinics The schedule for the 2014 season of Boston Marathon Clinics is now available. Let us help you get from Hopkinton to Boston in style! The second clinic is scheduled for Monday, February 24 at 6:00 p,m. ET. The third and final clinic is scheduled for Monday, March 24.

Budapesti Atlétikai Szövetség

Budapesti Atlétikai Szövetség

A Szövetség célja Az atlétika népszerűsítése és eredményességének növelése érdekében Budapesten segíti, irányítja és ellenorzi a sportágban folyó tevékenységet és közreműködik a mindenkori hatályos állami sportfeladatok ellátásában, képviseli sportágának és tagjainak érdekeit.

Chicago

Chicago

The Bank of America Chicago Marathon is the pinnacle of achievement for elite athletes and everyday runners alike. On Sunday, October 12, 2014, runners from all 50 states and more than 100 countries will set out to accomplish a personal dream by reaching the finish line in Grant Park.

Coca Cola Női  Budapest

Coca Cola Női Budapest

TIME LIMIT The race will be followed by the closing bus which runners can get up on if they suffer an injury or are forced to give up. The closed roads will be opened after the time limit elapses, for this reason those who are caught up by the closing bus must get up on it. Runners who give up or suffer an injury will be transported back to the race centre by the bus. Please return your chip on the bus should this be the case. It is forbidden to keep on running once the bus passes you because roads will be opened to traffic after the time limit. Part time limits are: - 10 km: 1 h 20 min - 5 km: 40 min

Edzéstervek kezdőknek

Edzéstervek kezdőknek

futó lány edzesterv futóknakNe feledkezz meg az edzés előtti bemelegítésről és a futás utáni nyújtásról! Séta: tempós séta, gyaloglás. Keresztedzés: kerékpározás, úszás, .. forrás: Health &Fitness Magazine (GB)

Égess több zsírt a futópadon!

Égess több zsírt a futópadon!

A futópadok gyakran olyan érzést válthatnak ki belőled, mintha kísérleti patkány lennél. Be vagy zárva az edzőterembe, sehova nem jutsz és lassan az életedet is elunod. Nos, ez a kilátástalan helyzet gondolkodtatott el, hogy vajon a tudósok milyen módszerekkel tartják kísérleti alanyaikat a futópadon. Vajon ez a módszer működhet-e az embereknél is?

Egy Terepfutó cipő ami mindenhol helyt áll

Egy Terepfutó cipő ami mindenhol helyt áll

Már maga a színkombináció is rabulejtett engem bár lehet elfogult vagyok vele. A felső rész műbőr és háló bevonattal rendelkezik így remek szellőzést biztosít, amiből azt gondolnánk hogy nagyon könnyen beázik, de nem! Természetesen ha egy nagy pocsolyába lépünk befolyik rajta a víz, de a hóval szemben elég sokáig kitartóan harcol. És akkor nézzük meg min futunk...

Első 5 kilométer

Első 5 kilométer

Valahol mindenkinek el kell kezdenie. Még sohasem futottál? Félsz, hogy percek alatt kidőlsz? Kövesd az Online Edzésnapló edzéstervét és 6 héten belül elérheted az áhított első 5 kilométert. Egyben.Ezt az edzéstervet szinte bármely átlagos fizikummal rendelkező ember probléma nélkül képes végigcsinálni, még ha első ránézésre ez nem így tűnne.

Tuti menü