Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Futócipő képes leírás - Futás.tlap.hu
részletek »

Futócipő - Futás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: futas.tlap.hu » Futócipő
Keresés
Találatok száma - 6 db
Futócipő

Futócipő

A futócipő minden futó első és legfontosabb szereléke. Aki akár csak egy kicsit is komolyan gondolja, hogy rendszeresen futni fog és futással akarja magát formában tartani, annak nélkülözhetetlen. És ha semmi más szerkód nincs, csak egy futócipőd van, akkor már nyert ügyed van. A többi cucc (majdnem) opcionális, de egy jó futócipő kell.

Futócipőteszt: 13 ezerért már kap hordható cipőt

Futócipőteszt: 13 ezerért már kap hordható cipőt

A Dívány szerkesztősége végigpróbált egy rakat futócipőt, hogy megtalálja a legjobbat: igazából hogy kinek milyen cipő válik be, nem a talp párnázottságától, hanem a felső kialakítástól függ, és abszolút személyre szabott - tudtuk meg a teszt után megkérdezett szakembertől.

Itt a szezon: futócipőket teszteltünk

Itt a szezon: futócipőket teszteltünk

Tavasszal sokunknak eszébe jutnak a nagy év eleji fogadkozások: többet fogok mozogni, egészségesebben élek, lefogyok. Tudjuk mi, hogy sötétben, hidegben sokkal nehezebb belekezdeni, de most már itt az idő, vár a liget, a sziget, az erdő! Segítségül leteszteltünk néhány futócipőt.

Mi alapján dönthetem el, hogy a választott futócipő jó-e?

Mi alapján dönthetem el, hogy a választott futócipő jó-e?

A futás azon kívül, hogy egészséges, sokak számára élvezetet és egyfajta életérzés nyújt. Azonban tudni kell, hogy a futás csak akkor válik élvezhetővé ha azt megfelelő cipőben tesszük. A futás során a lábunkra koncentrálódik a legtöbb fizikai terhelés. A rossz, nem megfelelő cipőválasztás, könnyen lábfejünk, bokánk, térdünk és csípő ízületeink fájdalmához sőt egy idő után deformációhoz vezethet!

SALOMON Speedcross 3 (trail) terepfutó cipő

SALOMON Speedcross 3 (trail) terepfutó cipő

Kb. hat éve lakom a budai hegyek között,tehát a hegyi terep hiánya nem okoz gondot. A lakásunktól 300 méterre indul az erdő, elég komoly kaptatóval. Több fajta terepfutócipőt kipróbáltam már, jól szolgáltak, de a problémám mindig az volt velük, hogy jóval nehezebbek az aszfalt cipőknél. Régóta figyelgettem a Salomon Speedcross cipőjét, de ránézésre nem volt túl biztató a tompítása.

Hirdetés
Új futócipő

Új futócipő

Sok becsületben végigfutott kilométer után nyugdíjba vonult Saucony Progrid Omni 8-as cipőm, hogy átadja helyét az új generációnak, a Saucony Progrid Omni 10-nek. A 8-as verzióból két párral is elhasználtam, talán emlékeztek, hogy az előző sarka 850 km után kopott el.

Tuti menü