Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Futás futópadon képes leírás - Futás.tlap.hu
részletek »

Futás futópadon - Futás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: futas.tlap.hu » Futás futópadon
Keresés
Találatok száma - 9 db
 Futópad, vagy a hideg?

Futópad, vagy a hideg?

Viola, aki falra mászik a futópadtól... meg amúgy is. Szerintetek normális, hogy elindul a cipőtök alatt a járda? Ráadásul nem a megfelelő irányba, hanem hátrafelé. Aztán ha ezt véletlenül sikerült megszokni, az szuper, de hogy fogok leszállni? Leugrom hátrafelé? Láttatok videókat futópad-balesetekről?

5 kalóriaégető futópados edzésterv

5 kalóriaégető futópados edzésterv

A futópad az egyik legnépszerűbb fitness gép - minden edzőteremben és sok otthonban is megtalálható. Jó alternatívát nyújt azok számára, akik ódzkodnak a szabadtéri sporttól, biztonságos, kontrollált körülményeket biztosít: a futópadon az emelkedő és a sebesség is állítható, és akkor állunk le, amikor csak szeretnénk.

Égess több zsírt a futópadon!

Égess több zsírt a futópadon!

A futópadok gyakran olyan érzést válthatnak ki belőled, mintha kísérleti patkány lennél. Be vagy zárva az edzőterembe, sehova nem jutsz és lassan az életedet is elunod. Nos, ez a kilátástalan helyzet gondolkodtatott el, hogy vajon a tudósok milyen módszerekkel tartják kísérleti alanyaikat a futópadon. Vajon ez a módszer működhet-e az embereknél is?

Fogyj, erősíts futópadon!

Fogyj, erősíts futópadon!

A fogyni vágyók egyik legnagyobb problémája a napi rendszerességgel megoldható testedzés. A legtöbb tanács arról szól, hogy edzésnek és a diétás étrendnek együtt kell megvalósulnia, így a fogyókúra során nem csak a bevitt kalóriákat kell figyelni, hanem a rendszeres testmozgásra is. A javasolt edzéslehetőségek pedig mindig a futással kezdődnek.

Futópad tréning 1.

Futópad tréning 1.

Ha a célod: legtöbbet kihozni 20 percből Próbáld ki: melegíts be egy 5 perces közepes futással, majd növeld a sebességet egy 10 perces kemény tempóra, végül vezess le egy laza 5 perccel. Ha a célod: elűzni az unalmat (és gyorsan formába lendülni) Próbáld ki: nézz tévét közben, műsor/film alatt fuss könnyű tempóban, a reklámnál viszont kapcsolj sebességre. Ahogy újra visszatér a műsor/film, válts te is vissza. Ha nincs a gépen tévéképernyő, hallgass zenét, alakítsd a tempót annak ritmusváltásai szerint.

Futópadhoz szilikon kenőolaj

Futópadhoz szilikon kenőolaj

Nagytisztaságú Rubosil szilikonolaj edzőtermi és otthoni futógépek kenéséhez. Kémiailag közömbös ezért használható fém, gumi és műanyag felületek kenéséhez. A szilikon olaj közepes sűrűségű ami kiválóan keni a futópad futószőnyegét és a csúszófelületet. A közepes sűrűségű olaj nem csapódik ki gyorsan a futószőnyeg szélére. Használatával a futópad motorja nem lesz túlterhelve és a futószőnyeg sem melegszik fel ami a gumiszőnyeg megnyúlásához vezethet. A futópad olajozását a gép karbantartási kézikönyve tartalmazza. Rubosil szilikon olajak különböző kiszerelésben azonnal megvásárolhatók Bondex szilikon szaküzletében személyesen vagy igény szerint kipostázva. 1078 Bp. Murányi utca 48. Tel.: 06-20-433-0413, 06-20-9-226-073, 06-1-221-92-12, 06-1-273-05-04, 06-1-220-91-77, e-mail: szilikontechnika@t-online.hu

Klasszikus hibák a futópadon

Klasszikus hibák a futópadon

A futópadon futásnak is megvannak a saját előnyei, hiszen rossz időben, nagy hidegben, sötétedés után is biztonságosan edzhetünk, pontosan mérhető rajta a megtett kilométer és az idő. A futópadon futásnak azonban ugyanúgy vannak szabályai, amiket be kell tartani ahhoz, hogy az edzés hatásos és biztonságos legyen. Milyen hibák fordulhatnak elő?

Miért fussunk futópadon? Miért is ne!

Miért fussunk futópadon? Miért is ne!

A futás mint sportág nagyon természetes az ember számára és jelenleg egyre nő a futók száma. Ennek köszönhetően a mi futópadjaink is egyre népszerűbbek azok számára főként, akik nem szeretnének lemondani kedvenc sportjukról a téli hónapokban sem. A következőkben ajánlunk néhány tanácsot, hogyan válasszuk ki a helyes, számunkra megfelelő futópadot.

Miért hasznos a futópad, és hogyan használjam?

Miért hasznos a futópad, és hogyan használjam?

Miért hasznos a futópad? -A futás javítja az állóképességet, növeli a tüdőkapacitást, segít az ideális testsúly elérésében, és nem utolsósorban fiatalon tart. -20-30 perc futás után felszabadulnak a 'boldogsághormonok', amik kellemes euforikus állapotot eredményeznek. A futás segítségével optimistábban szemlélheted a világot.

Tuti menü