Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Extrém Marathon képes leírás - Futás.tlap.hu
részletek »

Extrém Marathon - Futás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: futas.tlap.hu » Extrém Marathon
Keresés
Találatok száma - 4 db
 -38: ennél hidegebb maraton tényleg nincs

-38: ennél hidegebb maraton tényleg nincs

A szibériai Borisz Fjodorov az új évet maratonfutással kezdte. Mínusz 38 fokban teljesítette a távot, de túl melegnek találta az időt, legközelebb már mínusz 50-60 fokban futna. Teljesítménye minden valószínűség szerint így is rekord, soha korábban nem futottak ilyen hidegben 42,195 kilométert.

Az emberek jelentették a legnagyobb veszélyt a sivatagi maratonon

Az emberek jelentették a legnagyobb veszélyt a sivatagi maratonon

Egy ír gyógyszerész és egy angol személyi edző elmegy Marokkóba, hogy magyar színekben hét nap alatt 240 kilométert fusson a Szaharában. A dűnék között mindvégig magukkal cipelik az egy hétre való felszerelésüket, amelybe olykor egy-egy skorpió is betéved

Földalatti maraton Madridban

Földalatti maraton Madridban

Nyolc spanyol atléta lefutotta a világ első földalatti maratoniját. A két hölgy és hat úr a madridi metro 12-es számú vonalán teljesítette a 42,195 km-t. Még a forgalmat sem akadályozták, hiszen éjszaka futottak, amikor a földalatti nem üzemel. Ők ugyanakkor ilyenkor is rendes utasok: jegyet vettek, sőt érvényesítették is, mielőtt bevették magukat az alagútba. Útközben nem akadt problémájuk, csak párás meleg és a tompa fények zavarták a őket.

Loch Ness: sikeres a világ első vízalatti marathonja

Loch Ness: sikeres a világ első vízalatti marathonja

Csütörtökön (okt. 9) annyi riporter állt a Loch Ness partján, mintha legalábbis Nessie jelentette volna be, hogy kilátogat a tó partjára. A felhajtás azonban nem neki szólt, hanem a 41 éves Lloyd Scottnak, aki 12 nap alatt teljesítette a világ első vízalatti marathonját.

Tuti menü